ЦАХИМ МЭДЭЭЛЭЛИЙН САН


жижиг дунд үйлдвэрлэл эрхлэгчдийг холбох хэрэгсэл


Хайх: Компаниар Бүтээгдэхүүн дэлгэрэнгүй хайлт

КОМПАНИУД

Категори
Байршил

Бурхантын Жинчид

Дархан-Уул аймаг Дархан сум 15-р баг Мангирт

99034629

gerelseegii@yahoo.com

  • Бидний тухай
  • Бүтээгдэхүүн
Түүхэн замнал

2010 оноос эхлэн гар дээрээс, лангуунаас хонь, үхрийн махыг иргэдэд худалдан борлуулдаг байсан ба үйл ажиллагаагаа өргөжүүлж 2014 оноос Бурхантын Жинчид ХХК-ийг байгуулж газар тариалан махны чиглэлээр үйл ажиллагаа явуулж эхэлсэн

Эрхэм зорилго

Дархан -Уул аймгийн иргэдэд цэвэр эрүүл орчинд бэлтгэгдсэн чанарын шаардлага хангасан Монголын уламжилалт мах махан бүтээгдэхүүн, органик хүнсний ногоогоор хангаж, ажлын байр нэмэгдүүлэн зах зээлийн нийгэмтэй хөл нийлүүлэн улс орныхоо хөгжилд хувь нэмрээ оруулан бүтээлчээр ажиллах эрхэм зорилготой ажиллаж байна.

Үйл ажиллагааны чиглэл, бизнесийн салбарууд

Манай компани хүнсний ногоо, мах махан бүтээгдэхүүн  боловсруулах, худалдан борлуулах чиглэлээр Дархан сумын нутаг дэвсгэрт үйл ажиллагаа явуулдаг хүнсний дэлгүүрүүд, захуудаар дамжуулан иргэдэд худалдан борлуулдаг.

Дотоод бүтэц зохион байгуулалт, хүний нөөцийн төлөвлөлт

Тус компани нь 2014 оноос үйл ажиллагаагаа явуулж байгаа бөгөөд үндсэн 3 ажилтан дээр нэмж 10-16 хүнийг ажлын байраар хангаж 3-4 өрхийг орлоготой болгох бүтээгдэхүүний нэр төрлөө нэмэгдүүлэх зорилгоор ажиллаж байна.

Компанийн свот шинжилгээ

Шинэ байгуулагдсан 

Гаргасан амжилт

байхгүй

Байгаль орчин, эрүүл мэндэд ээлтэй эсэх

ээлтэй

Бүтээн байгуулалт, дэд бүтэц
Компанийн нийгмийн хариуцлага

байхгүй

Ирээдүйн зорилт
Байгууллагын хаяг
Дархан-Уул аймаг Дархан сум 15-р баг Мангирт
Холбоо барих
Нэр Утас Цахим хуудас
Сэргэлэн 99034629 gerelseegii@yahoo.com
Дайвар бүтээгдэхүүн
211191: Дайвар бүтээгдэхүүн "Уламжилалт бүтээгдэхүүн"

Цэвэр орчинд хонины гэдсийг цэвэрлэж цэвэр усаар сайтар угааж . Хонины шүүс /цус/-ийг цэвэр саванд тусад нь авч амтлана. Давс 15г, сонгино 30гр, хар перец 5гр, ус 50гр, гурил 20 гр байхаар амталж ходоод, давхар хос гэдсэнд цутгаснаар бэлэн болж, бусад дайвар бүтээгдэхүүн болон толгой, шийртэй хамт савлана. Бэлэн болсон бүтээгдэхүүний уутанд хийсэн он сар өдрийг тэмдэглэсэн шошго наана.

Хонины мах
211161: Хонины мах "Хорхог"

Цэвэр орчинд хонины  бүтэн махыг хяруулан эвдэж зориулалтын махны хөрөөгөөр хөрөөдөж 2кг, 5кг хувааж савлан вакум уутанд хийж бэлэн болсон бүтээгдэхүүний уутанд хийсэн он сар өдрийг тэмдэглэсэн шошго наана.

Газар тариалангийн бордоо Газар тариалангийн бордоо Газар тариалангийн бордоо
346192: Газар тариалангийн бордоо "төмс"

Хонгор сумын нутаг дэвсгэрт байрлах иргэний 5га газрыг түрээслэн   сортын төмсийг тариалж иргэдийг эрүүл ахуйн шаардлага хангасан органик төмсөөр ханган ажиллаж байна.



ТАНАЙ КОМПАНИ БҮРТГҮҮЛЭЭГҮЙ БАЙНА УУ?

NЛҮҮ ИХ ЛАВЛАГАА АВАХЫН ТУЛД ӨӨРИЙН ХҮРЭЭГЭЭ ТАНИЛЦУУЛААРАЙ